Skip to Content

Déesse

Welkom op de website van de Deesse Logo, onze Zweedse Forgus 37 uit 1997. Al 8 jaar genieten we samen van onze prachtige tochten in de zomer en heerlijke weekenden aan boord gedurende het seizoen. Wat is het toch bijzonder om een boot als buitenverblijf te hebben, een plek waar de dagelijkse beslommeringen ver weg lijken en waar we enorm kunnen ontspannen. Een plek waar het klussen een never ending story is, en waar dat dan nog leuk is ook! Een boot waarmee we grootse plannen hebben verwezenlijkt zoals een rondje Oostzee met als ultiem doel een bezoek aan St Petersburg in de zomermaanden van 2011.

Op 8 juli 2013 zijn we begonnen aan onze zeiltocht rond de wereld, een droom die we heimelijk al heel lang koesterden en die nu werkelijkheid is geworden. Inmiddels zijn we alweer 22 maanden onderweg, hebben net 6 maanden in Nieuw Zeeland doorgebracht om voor het orkaanseizoen te schuilen. Wat een prachtig land en wat een aardige mensen! Nu klaar om aan de thuisreis te gaan beginnen. Deze zal ons naar New Caledonië brengen, dan naar Vanuatu, de Solomon eilanden en dan naar Indonesië. We steken de Indische oceaan over naar Madagascar, door naar Zuid Afrika. Vervolgens de Atlantische oceaan weer over naar het Caribisch gebied, Bahama’s, Bermuda om via de Azoren weer thuis te komen in Nederland.

Leuk om via deze website de thuisblijvers mee te kunnen nemen in de verhalen en avonturen die we beleven met ons schip. Veel leesplezier gewenst!