Jaja, beste mensen, eindelijk is het dan zover; de Déesse gaat vertrekken!

Maandagmiddag 8 juli 2013 om 16 uur gooien we de trossen los, en varen we de haven van Scheveningen uit, op weg naar ons grote avontuur.

De boot is geladen, de to-do lijst is geminimaliseerd. De afscheidsfeesten zijn achter de rug. Zondag 30 juni was ons afscheidsfeest bij restaurant At Sea. Hartverwarmend hoeveel mensen er gekomen waren om ons vaarwel te wensen. Ook op ons werk zijn we met goed gevoel weggegaan, na vele lieve woorden en bedankjes.

 

Ook wij willen nog een paar mensen bedanken:

* René en crew van At Sea: dank voor de perfecte catering bij ons afscheidsfeest.

* Andries en Jan van Albatros Hengelsport: dank voor jullie enthousiasme en goede adviezen: daar gaan mooie visvangsten uit volgen. En zoals beloofd: de mooiste foto’s zal ik jullie mailen!

* Bas en Kai Wa van Ratu Raja: wat gaaf dat we een stuk van jullie moeder hebben gekregen; we zullen goed voor haar zorgen en vele mooie broden gaan bakken onderweg!

* Dylan en Rick van De Twee Heeren: wat lief, die heerlijke fles bubbels die we cadeau kregen: de kurk zal eraf gaan zodra we in de spaanse Ria’s liggen.

* Léander van het geweldige restaurant Pastis: wat tof dat je ons zomaar het boek van Paul Theroux cadeau gaf; dat zal inspiratie geven voor de pacific tijd.

* Havenmeesters van Scheveningen: wat sympathiek hoe jullie ons hielpen, ook die dag toen we het speciale plekje voor At Sea mochten gebruiken.

 

Bye bye, allemaal. We zullen jullie missen. Maar we proberen onze afwezigheid te compenseren door mooie verhalen en foto’s op de site, dus….. blijf ons volgen!

P1020661