Een update vanaf de San Blas eilanden, waar het leven nog ongerept is en we tussen de eilanden doorlaveren, waar originele indianen wonen.

Op dit moment zit ik met de laptop van Ton op een mini eiland, waarop drie huisjes en tien palmbomen staan, te mailen, met de computer verbonden aan een draadje wat uit een rieten hut komt, fantastisch! Naast me een glas witte wijn van 1 dollar en nog tien blanken wachtend achter me, hahaha. Eerst deze update afronden, dan mag de rest!

Graag verwijs ik naar de site van de Vagant, waarop ook ons gezamenlijk avontuur te lezen valt:

www.vagantopreis.blogspot.com

Hoera, ik heb er een neefje bij!! Geboren op 28 maart 2011, Jules Bastiaan van Mechelen, zoon van David en Christa, broer van Stella. We zijn zo blij met dit nieuws en te weten dat het goed gaat met moeder en kind! Gisteren natuurlijk een glas wijn op gedronken.

Tja, teveel te vertellen voor dit moment, maar in vogelvlucht het volgende: we kunnen goed omgaan met de hitte. We genieten meer dan enorm. We worden bevestigd in het idee dat wij dit samen ook kunnen en ooit ook zeker gaan doen; reizen met een schip en de wereld op die manier gaan verkennen. Net een vis gekocht van een local, ligt alweer gefileerd in de koelkast. Gisteren stond er langoustine op het menu. Nog drie dagen genieten en dan alweer huiswaarts, vol goede herinneringen en met mooie foto’s bij ons, die we binnenkort op onze site gaan leren zetten door onze Webmaster Pim.

Lieve groeten voor iedereen,

Xxx Mq&P