Het is moeilijk te geloven, op zo’n regenachtige dag als vandaag, dat we over ruim twee maanden in de Carieb zullen zijn.

We hebben geboekt!!!

Op 17 maart 2011 vliegen we naar Curaçao waar we de schippers van de Vagant gaan ontmoeten, Ton&Toos, die bezig zijn met hun wereldomzeiling. We varen met hen mee van Curaçao naar Panama, een pittige tocht. Maar dat wordt daarna beloond met een paar dagen ontspannen op de San Blas Eilanden. Op 2 april zullen we vanaf Panama City weer huiswaarts vliegen.

Wauw, wat een vooruitzicht. Vandaag is het tussen de 25 en 30 graden op Curaçao. Wat moeten we allemaal meenemen voor zo’n trip? Hoe warm is 25 graden ook al weer?? Vanavond gaan we vieren dat we hebben geboekt met een dineetje voor twee bij Wox, om bij een lekker glas wijn in gedachten vast naar de Carieb af te reizen, proost!